Gratis Proeflessen

Gratis proeflessen

Tijdens een lopende cursus kost een proefles €3,-. Je doet dan op proef mee met een van de reguliere lessen. Echter bieden wij voor het begin van elke cursus een gratis proefles aan. Dan kan je kosteloos en vrijblijvend kennis maken met ons, de locatie, je potentiele mede cursisten en niet te vergeten de dansstijl en het niveau.

De eerstvolgende open dagen zijn op zondag 5 en donderdag 9 juni. Dan staan de volgende proeflessen gepland:

Zondag 19 juni 2022

15:00 Kizomba Beginners 2

Donderdag 16 juni 2022

18:00 Salsa Beginners 2
19:00 Salsa Beginners 3
20:00 Salsa Intermediate 2
21:00 Salsa Beginners 1 (Geen ervaring nodig)

Meld je snel aan voor de proefles die bij jou past via het inschrijfformulier hieronder.

Aanmeldformulier

Je kunt je hier gemakkelijk opgeven voor een gratis salsa, bachata of kizomba proefles. Je mag je voor meerdere proeflessen aanmelden.

Salsa Intermediate 1
Na de 3 beginners niveaus ben je klaar voor het niveau Intermediate 1. Je leert geavanceerdere combinaties maken met de basis bewegingen en leer je ingewikkeldere technieken.
Laat zien!
Bachata
Bachata komt uit de Dominicaanse Republiek. Met de tijd zijn er verschillende stromingen ontstaan. Wij focussen ons op bachata moderna. Een vermenging van technieken uit verschillende dansen en de traditionele bachata.
Laat zien!
Kizomba
Come and experience the beautiful Angolan dance and music style Kizomba with us. The meaning of the word ‘Kizomba’ in the Angolan dialect Kimbundu, says it all: PARTY! Vamos Kizombada!
Laat zien!